Bo Parket Amsterdam is centraal gelegen aan de Nassaukade 128. De vloerenwinkel is al vele jaren een begrip in Amsterdam en omstreken. Zodra je het historische pand binnenstapt, ben je de drukte op straat vergeten. Een geordende en uitgebreide selectie vloeren staat uitgestald langs de wanden. Op de grote borden krijg je een goede impressie van de uitstraling van de verschillende vloeren.

bo-parket-amsterdam-gevel-637x320

In de showroom van Bo Parket Amsterdam word je geholpen door adviseurs met jarenlange ervaring van vloeren. Dagelijks beantwoorden deze adviseurs vragen van klanten: kan elke houten vloer in combinatie met vloerverwarming? Wat als ik rode wijn mors op een houten vloer? Wat zijn de laatste trends op het gebied van laminaat? Wilt u het antwoord weten op deze of andere vragen, kom dan vooral eens een kijkje nemen in de showroom van Bo Parket Amsterdam.

Showroom Bo Parket Amsterdam

De showroom van Bo Parket Amsterdam bevindt zich aan de Nassaukade 128. Kom gerust langs voor advies, leveren en leggen van vloeren. Of neem contact op via 020 – 68 15 784 / amsterdam@boparket.nl.

Naast deze winkel in Amsterdam, heeft Bo Parket ook een showroom in Volendam.