De mooiste vloeren op Pinterest

De mooiste vloeren op Pinterest

Het beste startpunt voor de keuze van een nieuwe vloer is inspiratie. Laat u inspireren door plaatjes van vloeren. Zo krijgt u al snel een idee van de verschillende mogelijkheden en wat u wel of juist niet aanspreekt. Gebruikten we daar vroeger vooral woonbladen voor, tegenwoordig gaat dat heel eenvoudig via Pinterest.

Bo Parket op Pinterest

Sinds vandaag is onze eigen Pinterst-pagina gelanceerd: pinterest.com/boparket. Op deze pagina hebben wij een aantal moodboards gemaakt met inspiratie voor vloeren in de woonkamer, keuken, eetkamer en badkamer en ook verschillende vloermotieven.

Met een account kunt u eenvoudig zelf aan de slag met een eigen moodboard. Verzamel met één klik op de knop de vloeren die u mooi vindt. Bekijk onze Pinterest-borden en selecteer de vloeren voor uw eigen moodboard. Overigens kunt u zich ook zonder Pinterest account laten inspireren door de verschillende interieurbeelden.

Heeft u een aantal ideeën opgedaan of komt u er niet helemaal uit? In onze showroom vertellen we graag over de vers helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *