Fineerparket

Fineerparket (combinatie laminaat)

Fineerparket is een product ontwikkeld tussen de bekende mogelijkheden van houten vloeren en het populaire laminaat. Het beste van twee walletjes: de warmte en luxe uitstraling van hout en de voordelen van laminaat.

De afwerking van fineerparket

Een echt houten fineerlaag wordt geperst op een ‘HDF backing’ en afgewerkt met 5 lagen UV-lak. Het resultaat is een zeer slijtvaste vloer. De fabrikant geeft niet voor niets zo’n 10 jaar garantie op fineerparket bij normaal gebruik.

Een ander voordeel van fineerparket is de prijs. Omdat de toplaag relatief dun is, is er maar weinig hout voor nodig. Zelfs de exclusievere houtsoorten zijn op deze manier toch betaalbaar.

Door de houten bovenlaag van fineerparket heeft u volop keuze uit kleuren. Of u nou een lichte, donkere of neutrale vloer zoekt. Ook van dit product is een uitgebreide collectie in onze showroom aanwezig.

Andere soorten vloeren

Als alternatief voor fineerparket bieden wij lamelparket, Bij deze laatste wordt de houten toplaag gecombineerd met een multiplex onderlaag. Aan de andere kant van de productrange heeft u bij ons ook volop keuze uit laminaat vloeren.

U kunt in onze showroom verschillende stalen en voorbeeldborden met vloeren bekijken. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij uw keuze en de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Kom gerust langs bij Bo Parket Amsterdam of Bo Parket Volendam.