Planken vloeren

Planken vloeren

Planken vloeren van Bo Parket zijn zowel massief als gelaagd verkrijgbaar. Gelaagde planken vloeren hebben een toplaag van massief hout en een solide onderlaag. De werking van een gelaagde vloer is een stuk minder, wat hem zeer geschikt maakt in combinatie met vloerverwarming.

De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes (tussen de 10 en 20 mm). Houd er wel rekening mee: hoe dikker de vloer, hoe meer weerstand en dus hogere stookkosten.

De legwijze van de planken vloeren kan zowel vast (verlijmd op de bouwkundige vloer) of zwevend (los op de bouwkundige vloer en los gelegd van de wanden, ook wel zwevend genoemd) zijn. Van een vloer gelegd door de vakbekwame parketteurs van Bo Parket heeft u uw hele leven plezier.

Planken vloeren in vele houtsoorten

Planken vloeren zijn verkrijgbaar in zeer veel houtsoorten: van licht tot donker, gelakt of naturel of in kleur geolied. Ook mogelijk is een verouderde afwerking in diverse tinten zoals naturel, eenmaal gerookt, dubbel gerookt, in combinatie met naturel of witte olie enzovoort.

Voorbeelden in showroom Bo Parket

De voorbeeldborden in de showroom van Bo Parket Amsterdam en Volendam geven u een goed beeld van de mogelijkheden. Kom daarom vooral langs voor advies of neem contact met ons op via 020 – 68 15 784 (Bo Parket Amsterdam) of 0299 – 407 375 (Bo Parket Volendam).

Naast de planken vloer hebben we ook prachtige andere houten vloeren, zoals tapis parket. Dit parket kunnen we voor u in verschillende patronen leggen (o.a. visgraat). Een andere tip is lamelparket.