Op zoek naar Brederode Parket?

Vanaf heden gaat Brederode Parket verder onder Bo Parket.

Achter de schermen waren Brederode Parket en Bo Parket al met elkaar verbonden, maar vanaf 2019 zal alle communicatie vanuit Bo Parket komen. We hopen u door deze samenvoeging nog beter van dienst te kunnen zijn.

Omdat wij begrijpen dat Brederode Parket al sinds jaar en dag een begrip is in de omgeving Haarlem zullen we gedurende 2019 nog de naam Brederode Parket voeren op de gevel. Uiteindelijk zal ook de naam Bo Parket op de gevel komen.

We staan nog steeds met hetzelfde team en het vertrouwde kwaliteitsniveau voor u klaar. We hopen u ook in de toekomst weer te zien in één van onze winkels in Amsterdam of Haarlem.

Heeft u vragen?

Voor offerte aanvragen en/of advies neem contact op met: verkoop@boparket.nl

Voor financiële en/of administratieve vragen neem contact op met: administratie@boparket.nl

Voor overige vragen en/of opmerkingen neem contact op met: klantenservice@boparket.nl

Over Bo Parket

Bo Parket biedt een ruime collectie met prachtige houten vloeren: van tapisparket tot lamelparket. We werken uitsluitend met eigen parketteurs, waardoor we het vakmanschap van al onze medewerkers garanderen. Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen en meest geavanceerde technieken. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan!

Vakmanschap

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem.

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

naar contact