Woont u in een authentieke woning en bent u op zoek naar een nieuwe houten vloer die past bij u en uw woning? Dan bent u bij Bo Parket in Amsterdam aan het juiste adres. Houten vloeren komen in verschillende soorten en maten, waardoor er altijd een passende vloer is om uw woning authentiek én modern te stylen. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden!

Verschillende houten vloeren

De meest voorkomende houtsoort voor vloeren is een eikenvloer. Maar ook de duurzame bamboe vloer of meer traditionele Maple, Afzelia, Noten en Kambala vloeren komen regelmatig voor! Bij Bo Parket bieden we de verschillende houtsoorten in diverse mogelijkheden aan.

Planken vloeren

Een planken vloer van Bo Parket is massief en in diverse diktes verkrijgbaar. De houten planken hebben een dikte tussen de 12 en 20 mm. Deze vorm van een houten vloer wordt tegenwoordig minder gelegd, doordat een massieve plankenvloer niet in combinatie met een vloerverwarming gelegd kan worden. Bent u op zoek naar een houten vloer die geschikt is in combinatie met een vloerwarming? Kies van voor het Tapis parket of lamelparket.

Tapis parket

Het Tapis parket (traditioneel gelijmd en geniet) bestaat uit massieve, houten planken van verschillende diktes en lengtes. De diktes van de planken kunnen variëren tussen de 6 en 9 mm. De planken worden zo gelegd dat er in principe geen naden in uw vloer ontstaan. Het is mogelijk om een Tapis parket in verschillende patronen te laten leggen, zoals de bekende Visgraat of Hongaarse punt. Maar ook de klassieke patronen, zoals een Versailles of gevlochten patroon geven het Tapis parket een luxueuze uitstraling.

Lamelparket

Dit is wellicht de bekendste parketvorm op de huidige vloerenmarkt. Lamelparket is een opgebouwde vloer met een toplaag waarvan de dikte varieert tussen de 3 en 6 mm. Hierdoor is lamelparket uitstekend geschikt om te leggen in combinatie met een vloerverwarming. Lamelparket is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, diktes, houtsoorten en kleuren. Bo Parket staat voor hoge kwaliteitsvloeren en biedt enkel lamelparket aan van hoge kwaliteit.

Merken houten vloeren

Bo Parket biedt houten vloeren aan van verschillende topmerken. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit de merken Grigio vloeren, Chapel Parket, Solidfloor, Lalegno, VOC vloeren en Kährs vloeren.

Houten Vloeren bij Bo Parket in Amsterdam

Bo Parket in Amsterdam heeft een ruime collectie houten vloeren in Amsterdam. Wilt u onze vloeren in het echt bewonderen en of heeft u een vraag over een bepaalde houtsoort, parketsoort of merk? Kom langs in onze showroom in Amsterdam of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de vloer, en eventueel het leggen, zodat u hier jarenlang van kunt genieten.

Neem contact met ons op