Bent u op zoek naar een verouderde eiken vloer in Amsterdam of omstreken? Dan bent u bij Bo Parket aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in houten vloeren en hebben vestigingen in Amsterdam en Haarlem. Een verouderde eiken houten vloer in huis is voor veel mensen een droom. Ondanks de naam doet vermoeden is een verouderde vloer niet echt oud. De planken, lamellen of patroonvloeren zijn nieuw (dus perfecte passing) en worden bij de zagerij verouderd (dit geeft een natuurlijke veroudering) waardoor de vloer direct een authentieke en sfeervolle uitstraling heeft.

Verouderde eiken houten vloer

Verouderde houten vloeren worden gekenmerkt door de robuuste structuur. De noesten (afhankelijk van de sortering) kunnen gedeeltelijk open zijn en de scheuren (vanaf de sortering rustiek) kunnen donker gestopt zijn, wat zorgt voor de verouderde uitstraling. Het verouderde effect kan op verschillende manieren worden gemaakt. Het hout kan worden getrommeld, geschaafd, geborsteld of bewerkt met speciaal afgeronde keien. De noesten komen sterker naar voren en de nerfstructuur wordt geaccentueerd. De planken kunnen ook gerookt worden waardoor het hout een donkere en warme look krijgt.

Voordelen van een verouderde vloer

Inmiddels weet u dat verouderde vloeren bewust een beschadigd uiterlijk hebben. Nieuwe krasjes, deukjes of andere beschadigingen vallen daardoor haast niet op. De vloer heeft al een geleefde uitstraling en is daarom ook ideaal voor ruimtes die intensief gebruikt worden. U kunt zorgeloos van uw verouderde vloer genieten. Wilt u een visgraat vloer, Hongaarse punt, blokpatroon of graag zelf een mooi patroon uitkiezen? Het is allemaal mogelijk met een verouderde vloer!

Verouderde vloer bij Bo Parket Amsterdam en Haarlem

Een verouderde eiken houten vloer is bij Bo Parket verkrijgbaar in verschillende soorten, afmetingen en afwerkingen. Onder het genot van een kop koffie of thee, geven we u graag persoonlijk advies in onze showroom in Amsterdam en in Haarlem.

Contact