Een visgraatvloer is momenteel erg populair. Begrijpelijk want deze vloer is veelzijdig en kan met vele interieurs gecombineerd worden. Een visgraatvloer is gemaakt van hout, wat zorgt voor sfeer en warmte in uw huis. De houten delen worden gelegd in de vorm van een visgraat. De methode van leggen is hierbij zeer belangrijk. De afwerking en kleur, maar ook de breedte en lengte van de planken bepalen de uitstraling.

Tapis parket

Tapis parket valt onder de houten vloeren, ook wel traditioneel parket genoemd. Tapis parket bestaat uit massieve houten planken van verschillende diktes (6 tot 9 mm) en lengtes. De houten plankjes die samen het tapis parket vormen hebben geen messing en groef. Ze worden ‘koud’ tegen elkaar aan gelegd en direct verlijmd op de ondervloer of zwevend geplaatst. Een hoogwaardige techniek waar een naadloze vloer het prachtige resultaat van is. Tapis wordt veel gebruikt voor het bekende visgraat parket.

Visgraatvloer van Bo Parket

Een houten vloer met visgraatpatroon is te leveren in vele houtsoorten, diverse afmetingen, kleuren en afwerkingen. Zo kan de vloer geolied, gelakt of in de was gezet worden. Bo Parket kan uw visgraatvloer ook een  ‘verouderde’ look geven. De houten vloer is nieuw maar ziet er door het verouderen uit als een doorleefde vloer. Dit ziet er niet alleen mooi uit maar is ook heel praktisch. Eventuele beschadigingen vallen minder op waardoor u minder voorzichtig hoeft te zijn!

Wilt u ook een visgraatvloer? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms in Amsterdam of Volendam!

Contact