Planken vloeren

Planken vloeren

Planken vloeren van Bo Parket zijn zowel massief als gelaagd verkrijgbaar. Gelaagde planken vloeren hebben een toplaag van massief hout en een solide onderlaag. De werking van een gelaagde vloer is een stuk minder, wat hem zeer geschikt maakt in combinatie met vloerverwarming.

De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende diktes (tussen de 10 en 20 mm). Houd er wel rekening mee: hoe dikker de vloer, hoe meer weerstand en dus hogere stookkosten.

De legwijze van de planken vloeren kan zowel vast (verlijmd op de bouwkundige vloer) of zwevend (los op de bouwkundige vloer en los gelegd van de wanden, ook wel zwevend genoemd) zijn. Van een vloer gelegd door de vakbekwame parketteurs van Bo Parket heeft u uw hele leven plezier.

Planken vloeren in vele houtsoorten

Planken vloeren zijn verkrijgbaar in zeer veel houtsoorten: van licht tot donker, gelakt of naturel of in kleur geolied. Ook mogelijk is een verouderde afwerking in diverse tinten zoals naturel, eenmaal gerookt, dubbel gerookt, in combinatie met naturel of witte olie enzovoort.

Vakmanschap

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem.

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

naar contact