Plexwood parketvloeren2018-06-20T13:26:47+00:00

Plexwood parketvloeren

Plexwood parketvloeren

Een variant op de standaard vloeren en met een verrassend effect: Plexwood parketvloeren. Een Plexwood strook is opgebouwd uit een groot aantal lagen.

De lagen zijn kruislings verlijmd waardoor een duidelijke lijnenstructuur ontstaat van kops- en langshout afgewisseld. Dit geeft de vloer een speelse uitstraling. De Plexwood stroken worden hetzelfde verwerkt als bij tapis parket.

Houtsoorten Plexwood parketvloeren

Plexwood is leverbaar in verschillende houtsoorten: berken, beuken, eiken, grenen, grenen/okoumé, meranti, okoumé, populieren en vuren. Allen hebben ze die kenmerkende lijnenstructuur die speels, strak en zakelijk met elkaar combineert.

Onze voorbeelden geven u een goede indruk. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat u de vloer ook in het echt kunt ervaren. Kom daarom gerust bij ons langs in de showroom. Bo Parket Amsterdam vindt u aan de Nassaukade 128. In Volendam is Bo Parket gevestigd aan de Stationsstraat 6.

Andere soorten vloeren

Bo Parket is de specialist in uw houten vloer. Een alternatief op de plexwood parketvloeren is het bamboe parket, een relatief onbekende op de vloerenmarkt. Neigt u juist meer naar laminaat of pvc vloeren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Laat u vooral adviseren in onze winkel. Hier kunt u de verschillende voorbeeldborden bekijken en de diverse vloeren écht ervaren. Wij kunnen u ook advies geven met betrekking tot vloerverwarming. De parketteurs van Bo Parket zorgen vervolgens voor het mooiste eindresultaat en een prachtige vloer in uw (woon)kame

Vakmanschap

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam, Haarlem of Volendam.

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

naar contact