Bo parket Haarlem

Bo Parket Haarlem is centraal gelegen aan de Santpoorterstraat 43. De vloerenwinkel is al vele jaren een begrip in Haarlem en omstreken. Voorheen hete deze winkel Brederode Parket. De winkel heeft een geordende en uitgebreide selectie vloeren staat uitgestald langs de wanden. Op de grote borden krijg je een goede impressie van de uitstraling van de verschillende vloeren.

Bekijk onze vloeren
Kom naar de showroom!

Vragen of advies?

In de showroom van Bo Parket Haarlem word je geholpen door adviseurs met jarenlange ervaring van vloeren. Dagelijks beantwoorden deze adviseurs vragen van klanten: kan elke houten vloer in combinatie met vloerverwarming? Wat als ik rode wijn mors op een houten vloer? Wat zijn de laatste trends op het gebied van laminaat? Wilt u het antwoord weten op deze of andere vragen, kom dan vooral eens een kijkje nemen in de showroom van Bo Parket Haarlem.

Showroom Bo Parket Haarlem

De showroom van Bo Parket Haarlem bevindt zich aan de Santpoorterstraat 43. Kom gerust langs voor advies, leveren en leggen van vloeren. Of neem contact op via 023 – 527 22 62 / verkoop@boparket.nl.

Vakmanschap

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem.

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

naar contact