Lamelparket

Lamelparket

Lamelparket, ook bekend als systeemparket, is een product waarbij drie lagen hout kruislings op elkaar worden verlijmd. De bovenste laag is van massief hout. De onderlaag is van hoogwaardig multiplex. Een lijmverbinding houdt de verschillende lagen bij elkaar.

Kwaliteit lamelparket

Net als andere houten vloeren werkt lamelparket ook. De verschillende materialen die samen de planken van het parket vormen hebben ieder hun eigen krimpcoëfficiënt. Dat maakt de kwaliteit van de vloer erg belangrijk.

Lamelparket wordt op de markt aangeboden in uiteenlopende prijsklassen. Echter, er bestaat ook een groot verschil in kwaliteit. Bo Parket staat voor kwaliteitsvloeren. Wij willen niet concurreren met de onderkant van die markt en bieden u alleen hoogwaardige kwaliteit.

Soort lamelparket

Systeem- of lamelparket wordt geleverd met mes en groef, een klik- of ‘woodloc’ systeem. De vloer is in vele houtsoorten en in diverse uitvoeringen ( breedstrook, 2-strooks en 3-strooks )  te verkrijgen. Daarnaast kan de vloer verouderd en in diverse tinten, zoals naturel, eenmaal gerookt, dubbel gerookt, in combinatie met naturel of witte olie, geborsteld en fijn bezaagd. De afwerking is gelakt of (kleur) olie. Lamelparket kan in plankenpatroon gelegd worden, maar ook in visgraat motief of Hongaarse punt.

Andere soorten vloeren

Bo Parket is de specialist in uw houten vloer. U kunt bij ons ook terecht voor tapis parket en planken vloeren. Neigt u juist meer naar laminaat, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Vakmanschap

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem.

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

naar contact