Referenties

Bo Parket plaatst dagelijks prachtige vloeren bij klanten.

Bekijk hier een aantal van onze referenties en wie weet doet u nog inspiratie op voor uw eigen vloer. Klik op de vloer van uw keuze voor meer afbeeldingen.

Eiken visgraat dubbel gerookt

Deze verouderde Eiken visgraat vloer is dubbel gerookt en naturel geolied. Zoals op de foto’s te zien, hoeft het huis niet altijd helemaal leeg te zijn.

Lalegno Lamelparket

In Amsterdam Zuid ligt deze Lalegno Lamelparket. De donkere vloer steekt mooi af tegen de witte wanden. Een strakke combinatie.

Merbau vloer Floris van Bommel

In Antwerpen hebben wij voor Floris van Bommel een nieuwe Merbau visgraat gemaakt. Zoals te zien is op de foto’s kan de vloer ook gewoon aan de wand gemaakt worden.

Eiken verouderde stroken vloer

Eiken verouderde stroken vloer dubbel gerookt naturel geolied.

Houten vloer met zicht op wijnkelder

Deze woning is voorzien van een prachtige houten vloer in visgraat motief. Bijzonder detail is de opening in de vloer waarbij zicht is op de wijnkelder.

Tapis VOC Hongaarse Punt

Deze Tapis parketvloer is gelegd in het motief Hongaarse Punt. De houten vloer is van het merk VOC en loopt door op de trap.

Renovatie vloer Stadsschouwburg

Aan het Leidseplein ligt een prachtig theatergebouw: de Stadsschouwburg Amsterdam. De vloer van dit theatergebouw was toe aan een grondige renovatie. Bo Parket werd gevraagd om deze klus te klaren. Een prachtig project met een uitstekend resultaat!

Het vloeroppervlak van dit project is circa 650 m2. Op de vloer ligt het houtsoort Kerouwing, afgewerkt met een olielaag.

Vakmanschap

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem.

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

naar contact