Merken

Grigio vloeren

Grigio staat voor de nieuwste generatie verouderde vloeren. Een innovatief verouderingsproces geeft de vloerdelen hun authentieke uitstraling. Bij Grigio heeft u de keuze uit vijf verschillende kleurpigmenten. De vloerdelen in sleetse, aardse grijstinten en leemkleuren zijn in vele formaten en patronen verkrijgbaar.

Chapel Parket

Bent u op zoek naar een houten vloer met een uniek karakter? Dan is Chapel Parket een merk dat u zult aanspreken. Chapel Parket beschikt over een brede selectie aan handbewerkte parketvloeren: geen plank is hetzelfde. Een natuurlijk verouderingsproces en toevallige oppervlakkige beschadigingen zorgen voor karakteristieke eiken vloerdelen.

Solidfloor

In de showroom van Bo Parket bieden we een uitgebreide collectie lamelparket van Solidfloor. Iedere smaak, stijl en wens vindt in het eigentijdse gamma Solidfloor vloeren een geschikte interieuroplossing. Of u nou van klassiek of modern houdt. Solidfloor geeft maar liefst 25 jaar garantie op haar producten.

Lalegno

Het meerlagenparket van Lalegno is de vrucht van een diepgeworteld respect voor de natuur en het ambachtelijk geduld van de houtbewerker. Met een ruime collectie parket in eik, bamboe en exotische houtsoorten biedt Lalegno een duurzame oplossing die maximale stabiliteit van uw vloer garandeert.

VOC vloeren

VOC vloeren is gebaseerd op de oude Nederlandse en Belgische schepen welke werden ingezet door de Verenigde Oost-Indische Compagnie om handelswaar van Azië naar Nederland en België te krijgen in de periode 1602-1798.

Kährs vloeren

Midden in de Zweedse bossen vindt u fabrikant van houten vloeren Kährs. Het bedrijf is in 1857 opgericht en heeft als doel: manieren te vinden om vloeren nog mooier, sterker, gemakkelijker te installeren en milieuvriendelijker te maken. Kährs is gestopt met het verhandelen van vloeren van tropisch hardhout, totdat gegarandeerd is dat het regenwoudhout afkomstig is van gecontroleerde bronnen. Bekijk dus met een gerust hart de prachtige collectie lamelparket van Kährs in onze showroom.

Quick-step laminaat

Quick-step laminaat wordt met passie gemaakt. Het merk biedt een betaalbaar alternatief voor hout en een ruime keuze aan vloeren die gemakkelijk te plaatsen en onderhouden zijn. Quick-step overtuigt met verschillende redenen. De toplaag van het laminaat is tot 10 keer krasbestendiger, optimaal beschermd tegen vallende voorwerpen, heeft een gepatenteerd kliksysteem, spatgarantie, een ultrasterke toplaag die bestand is tegen brandende sigaretten, licht- en zonbestendig en een antistatisch oppervlak.

Meister

De stenenlook of planken in authentieke landhuisstijl: Meister biedt laminaat dat overtuigd. De laminaatvloer LB 300 heeft een breed formaat en een rondomlopende zwarte voeg. De LB 250 biedt een uiterlijk van travertijn tot marmer. Laat u zich adviseren over de gehele collectie van Meister laminaat in de winkel van Bo Parket.

Vakmanschap

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem.

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

naar contact