Merken

Kährs vloeren

Midden in de Zweedse bossen vindt u fabrikant van houten vloeren Kährs. Het bedrijf is in 1857 opgericht en heeft als doel: manieren te vinden om vloeren nog mooier, sterker, gemakkelijker te installeren en milieuvriendelijker te maken. Kährs is gestopt met het verhandelen van vloeren van tropisch hardhout, totdat gegarandeerd is dat het regenwoudhout afkomstig is van gecontroleerde bronnen. Bekijk dus met een gerust hart de prachtige collectie lamelparket van Kährs in onze showroom.

Grigio vloeren

Grigio staat voor de nieuwste generatie verouderde vloeren. Een innovatief verouderingsproces geeft de vloerdelen hun authentieke uitstraling. Bij Grigio heeft u de keuze uit vijf verschillende kleurpigmenten. De vloerdelen in sleetse, aardse grijstinten en leemkleuren zijn in vele formaten en patronen verkrijgbaar.

Chapel Parket

Bent u op zoek naar een houten vloer met een uniek karakter? Dan is Chapel Parket een merk dat u zult aanspreken. Chapel Parket beschikt over een brede selectie aan handbewerkte parketvloeren: geen plank is hetzelfde. Een natuurlijk verouderingsproces en toevallige oppervlakkige beschadigingen zorgen voor karakteristieke eiken vloerdelen.

Solidfloor

In de showroom van Bo Parket bieden we een uitgebreide collectie lamelparket van Solidfloor. Iedere smaak, stijl en wens vindt in het eigentijdse gamma Solidfloor vloeren een geschikte interieuroplossing. Of u nou van klassiek of modern houdt. Solidfloor geeft maar liefst 25 jaar garantie op haar producten.

Tarkett vloeren

Tarkett is opgericht in 1886 en staat inmiddels wereldwijd aan de top van de vloerenindustrie. Met ruim 125 jaar ervaring produceert Tarkett vloeren van hout, linoleum, laminaat en vinyl voor gebruik in huis. De vloeren van Tarkett hebben een unieke oppervlaktebehandeling, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn en langer in goede staat blijven. Tarkett lamelparket is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en dessins.

Quick-step laminaat

Quick-step laminaat wordt met passie gemaakt. Het merk biedt een betaalbaar alternatief voor hout en een ruime keuze aan vloeren die gemakkelijk te plaatsen en onderhouden zijn. Quick-step overtuigt met verschillende redenen. De toplaag van het laminaat is tot 10 keer krasbestendiger, optimaal beschermd tegen vallende voorwerpen, heeft een gepatenteerd kliksysteem, spatgarantie, een ultrasterke toplaag die bestand is tegen brandende sigaretten, licht- en zonbestendig en een antistatisch oppervlak.

Meister

De stenenlook of planken in authentieke landhuisstijl: Meister biedt laminaat dat overtuigd. De laminaatvloer LB 300 heeft een breed formaat en een rondomlopende zwarte voeg. De LB 250 biedt een uiterlijk van travertijn tot marmer. Laat u zich adviseren over de gehele collectie van Meister laminaat in de winkel van Bo Parket.

Vakmanschap

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam, Haarlem of Volendam.

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

naar contact