Tapis parket

Tapis parket (houten vloeren)

Tapis parket valt onder de houten vloeren. Dus laat u vooral niet afschrikken door de term tapis. Tapis parket bestaat uit massieve houten planken van verschillende diktes (6 tot 9 mm) en lengtes.

Tapis parket leggen

De houten plankjes die samen het tapis parket vormen hebben geen messing en groef. Ze worden ‘koud’ tegen elkaar aan gelegd en direct verlijmd op de ondervloer of zwevend geplaatst. Een hoogwaardige techniek waar een naadloze vloer het prachtige resultaat van is.

Visgraat parket en andere motieven

Tapis wordt ook veel gebruikt voor het meer bekende visgraat parket. Er zijn echter nog veel meer patronen mogelijk. Naast het visgraatmotief kunt u denken aan stroken parket, de Hongaarse punt, blokvorm en Tapis pixels.

Afkadering met band en bies of sluitfriezen in vele varianten en houtsoorten maakt uw vloer af. De keuze voor een bepaald motief en eventuele afkadering is bepalend voor de uitstraling van uw (woon)kamer.

Tapis parket (houten vloeren) is te leveren in vele houtsoorten, diverse afmetingen, kleuren en afwerkingen (olie, lak of was) en is ook verouderd te krijgen.

Vakmanschap

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem.

Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

naar contact