PVC vloeren

PVC vloeren

PVC vloeren winnen snel terrein. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van PVC vloeren. De flexibele, lichte delen zijn (bijna) onverwoestbaar. Verschillende merken bieden dit soort vloeren aan en daardoor is er ook veel keus uit dessins: van houtstructuren tot tegelmotieven.

Wat is PVC?

De sterke geavanceerde structuur bestaat uit een soort kunststof en is een zwevende oplossing voor de traditionele gelijmde vinylvloeren. PVC staat voor polyvinylchloride. Het materiaal lijkt op zijl, is zeer dun (vergeleken met laminaat en andere vloeren) en wordt in stroken geleverd.

Voordelen PVC vloeren

De voordelen van PVC vloeren liegen er niet om. Om te beginnen is de vloer zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Het materiaal werkt (krimpen en uitzetten) niet, zoals hout dat wel doet. Je kunt PVC vloeren direct op de (gladde) bouwvloer aanbrengen, en dat scheelt u weer een dure ondervloer. Daarnaast heeft de relatief dunne vloer een goede warmtegeleiding: vloerverwarming als hoofdverwarming is dus geen probleem.

PVC vloeren zijn zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Van deze vloer heeft u vele jaren plezier, zelfs bij intensief gebruik.

PVC vloeren kunt u werkelijk overal toepassen. Zelfs in de badkamer is deze vloer populair. Altijd al een houtlook in uw badruimte willen hebben? Dat is nu heel goed mogelijk. Omdat er in PVC vloeren geen hout is verwerkt, reageert het materiaal niet op vocht.

Bo Parket Amsterdam en Volendam

In de showroom van Bo Parket Amsterdam en Bo Parket Volendam kunnen we u verschillende stalen van PVC vloeren laten zien. Zo kunt u zelf de voordelen van het sterke materiaal ervaren. Daarnaast helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

Naast PVC vloeren bieden we natuurlijk ook laminaat en diverse vloeren met een houten toplaag, zoals lamelparket en fineerparket.