Haal de warmte in huis

Het wordt weer kouder en dat betekent dat we meer binnenzitten. Tijd om het interieur op te frissen en een nieuwe vloer kan daarin een groot verschil maken. Een houten vloer is tijdloos, authentiek en sfeervol! Het geeft direct warmte en karakter aan uw interieur.

Tot het het einde van het jaar hebben we nu een leuke actie! Koop onze Eiken Rustiek visgraat Lamelparket van €119,95 per m2 voor €105,95 per m2*!

*Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en het leggen van de vloer, exclusief ondervloer, lijm en plinten. 

Bo Eindejaarsaanbieding

Het lamelparket wordt rechtstreeks verlijmd gelegd aan de zandcement dekvloer. Verder is deze vloer kant & klaar invisible geolied met mini-velling rondom. Afwerking: 14/3 x 125 x 625 mm, toplaag 3 mm. De vloer is in naturel of wit geolied verkrijgbaar.

Wat is lamelparket?

Lamelparket, ook bekend als systeemparket, is een product waarbij drie lagen hout kruislings op elkaar worden verlijmd. De bovenste laag is gemaakt van massief hout, de onderlaag van hoogwaardig multiplex. Lamelparket wordt op de markt aangeboden in uiteenlopende prijsklassen. Echter, er bestaat ook een groot verschil in kwaliteit. Bo Parket staat voor kwaliteitsvloeren. Wij willen niet concurreren met de onderkant van die markt en bieden u alleen hoogwaardige kwaliteit.

Lees hier meer over lamelparket!

Kom langs in de showroom!

Kom langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem om de vloer in het echt te bekijken. Wij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

Contact