Een houten vloer aanpassen aan uw smaak? Dat kan met de onbehandelde 3-laagse parketvloeren van Boen hardwood floors. Deze onbehandelde vloer geeft u de mogelijkheid om een kleur te kiezen die het beste bij u en uw interieur past.

Houten vloer met respect voor de natuur

Boen hardwood floors pakt het net even anders aan dan andere houten vloeren leveranciers. Waar enkele ander leveranciers de overgebleven (mindere) kwalitatieve houtdelen koopt van de meubelindustrie heeft Boen eigen zagerijen. Hierdoor gebruiken zij de gehele boom en dus ook de beste onderdelen. Wanneer u kiest voor een vloer van Boen kiest u voor een kwalitatieve, innovatieve vloer met respect voor de natuur.

Eén van deze vloeren is de 3-laagse eiken houten parketvloer. Deze vloer kan zowel zwevend als verlijmd gelegd worden en gaat prima samen in combinatie met vloerverwarming. Wie zijn vloer zwevend gelegd wil hebben kan gebruiken maken van het 5G kliksysteem. Hierdoor wordt het eenvoudiger en sneller om een houten vloer te leggen.

De parketvloer van Boen is beschikbaar in eiken, merbau, essen en beuken. Maar bij deze vloer heeft u de mogelijkheid om deze onbehandeld te laten leveren. Zo heeft u meer dan 1001 mogelijkheden voor een kleur naar keuze voor uw droomvloer.

De vloer in het echt bekijken?

Kom langs in onze showroom in Amsterdam of Haarlem om de Eiken houten vloer van Boen in het echt te bekijken. De houtsoort, kleur, afwerking en manier van leggen maken dat elke vloer uniek is. Bijna alles is mogelijk! Vanwege de vele opties helpen onze adviseurs u graag bij het kiezen van uw droomvloer.

Contact