Ben je op zoek naar een vloerenwinkel in Amsterdam? Voor prachtige houten vloeren ben je bij Bo Parket aan het juiste adres. Bo Parket  is al jaren een begrip in Amsterdam en omstreken. Zodra je het historische pand binnenstapt, ben je de drukte op straat vergeten. In de showroom word je geholpen door adviseurs met jarenlange ervaring van vloeren. 

Soorten vloeren

Bo Parket biedt een ruime collectie met prachtige houten vloeren: van tapis parket tot lamelparket. Wij willen niet concurreren met de onderkant van die markt en bieden alleen hoogwaardige kwaliteit. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van je houten vloer. Lamelparket, ook bekend als systeemparket, is een product waarbij drie lagen hout kruislings op elkaar worden verlijmd. De bovenste laag is van massief hout. De onderlaag is van hoogwaardig multiplex. Tapis parket valt onder de houten vloeren. Het bestaat uit massieve houten planken van verschillende diktes (6 tot 9 mm) en lengtes. Onze vloeren zijn te leveren in vele houtsoorten, diverse afmetingen, kleuren en afwerkingen (olie, lak of was) en zijn zelfs verouderd te krijgen. Naast tapis parket en lamelparket verkoopt en legt Bo Parket nog vele andere soorten vloeren, waaronder planken vloeren, bamboe vloeren, fineerparket, maar ook PVC vloeren en laminaat!

Merken

Wij verkopen vloeren van verschillende bekende merken. Midden in de Zweedse bossen vind je fabrikant van houten vloeren Kährs. Kährs heeft als doel: manieren vinden om vloeren nog mooier, sterker, gemakkelijker te installeren en milieuvriendelijker te maken. Grigio staat voor de nieuwste generatie verouderde vloeren. Een innovatief verouderingsproces geeft de vloerdelen hun authentieke uitstraling. Ben je op zoek naar een houten vloer met een uniek karakter? Dan is Chapel Parket een merk dat je zal aanspreken. Chapel Parket beschikt over een brede selectie aan handbewerkte parketvloeren: geen plank is hetzelfde. Andere merken waar wij vloeren van hebben zijn Solidfloor, Tarkett vloeren, Quick-step laminaat en Meister.

Vakmanschap, een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding en de garantie via het VPL

Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam om de vloeren in het echt te bekijken. Wij geven je graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan. 

Neem contact op