Op zoek naar een unieke houten vloer? Bij Bo Parket kunt u zelf uw eigen houten vloer samenstellen en personaliseren. Bijna alles is mogelijk! Vanwege de vele opties helpen onze adviseurs u graag bij het maken van de juiste keuze.

De charme van hout

Geen enkele houten vloer is hetzelfde en elke plank is uniek. Ook de houtsoort, afwerking en manier van leggen maken dat elke vloer uniek is. Een houten vloer leeft en geeft veel karakter en sfeer aan uw woning of bedrijfspand.

legpatronen houten vloer

Iedere vloer is uniek

Bij Bo Parket kunt u een houten vloer in elke gewenste kleur, formaat en afwerking krijgen.

De legwijze

Het kiezen van een nieuwe vloer begint met de keuze voor de legwijze. Wilt u rechte planken, een visgraatvloer of misschien wilt u de vloer wel laten leggen in een eigen ontworpen patroon? In de showroom laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Formaat plank

Na het kiezen van de legwijze is het tijd om na te denken over de breedte, lengte en dikte van de plank. Met de legwijze en het formaat van de planken creëert u het gewenste optische effect. Bredere planken komen goed tot hun recht in grotere ruimtes en smallere planken in kleine ruimtes.

Structuur en kleur

De meeste houten vloeren worden gemaakt van eiken, een houtsoort die in vele kleuren en afwerkingen te verkrijgen is. Zo kunt u kiezen uit een noestenvrije, rustieke of robuuste vloer en alles daar tussen in.  De vloer kan geschaafd, verouderd en geborsteld worden. Of u nu kiest voor een whitewash of juist een gerookte vloer, het is allemaal mogelijk.

Bo Parket in Amsterdam en Haarlem

De mooiste houten vloeren vindt u bij Bo Parket. In specifieke patronen of kleurstellingen, alles is mogelijk! Kom langs in de showroom in Amsterdam of Haarlem! We geven u graag advies over alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en onderhoud daarvan.

Neem contact met ons op