Is uw trap toe aan een traprenovatie? Is de trap versleten of bent u uitgekeken op de vloerbedekking die er op ligt? Het team van Bo Parket zorgt ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet!

Traprenovatie met hout

Een goede oplossing voor uw trap is het bekleden van de treden met hout. Op locatie worden de treden door onze parketteur opgebouwd. Voordelen van een houten trap zijn de vele mogelijkheden qua houtsoorten en kleuren. Een houten trap is daarnaast makkelijk te onderhouden, duurzaam en geeft een warme en natuurlijke uitstraling.

Bo Parket in Amsterdam en Haarlem

Is uw vloer ook aan vervanging toe? Naast trappen is Bo Parket gespecialiseerd in vloeren. Wij hebben een ruime collectie met prachtige houten vloeren: van tapisparket tot lamelparket. We kunnen de houten vloer op verschillende manieren leggen, denk aan het bekende visgraatmotief, stroken parket, Hongaarse punt of in blokvorm. Ook de afwerking van de vloer kunt u geheel naar wens bepalen. Wanneer we een nieuwe vloer plaatsen kunnen we tegelijkertijd uw trap renoveren, zodat deze perfect op elkaar aansluiten. Ook hebben wij in ons filiaal in Haarlem een ruime sortering aan laminaat en PVC vloeren. We nodigen u graag uit om de verschillende mogelijkheden in onze showroom in Amsterdam of Haarlem te komen bekijken. We geven u graag persoonlijk advies!

Neem contact met ons op