Is uw trap toe aan een traprenovatie? Is de trap versleten of bent u uitgekeken op de vloerbedekking die er op ligt? Het team van Bo Parket zorgt ervoor dat uw trap er weer als nieuw uitziet! U bent van harte welkom in onze showroom in Haarlem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Trap bekleden met hout

Een goede oplossing voor uw trap is het bekleden van de treden met hout. Op locatie worden de treden door onze parketteur opgebouwd met tapis of lamelparket. Het voordeel van een met hout bekleedde trap is de vele mogelijkheden qua houtsoorten en kleuren.

Dichte trap

Wilt u een dichte trap laten bekleden met hout dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit enkel het voetbord van hout of het voetbord en stootbord van hout. Beide manieren zijn mooi maar geven net een andere uitstraling aan uw trap.

Open trap

Wanneer u een open trap wilt laten bekleden met hout, kan dit zowel op het voetbord als helemaal rondom. Bij rondom wordt het voetbord bekleed met hout maar worden de achterkant en onderkant bekleed met een dun stukje hout in dezelfde kleur.

Verschillende houtsoorten

De houten treden kunnen in diverse houtsoorten en veel verschillende kleuren geleverd worden. Op locatie worden de treden door onze parketteur plank voor plank opgebouwd. Ook is het mogelijk om een antislip strip in de treden te monteren. Een houten trap is makkelijk te onderhouden, duurzaam en geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan uw woning.

Bo Parket Haarlem

Is uw vloer ook aan vervanging toe? Naast trappen is Bo Parket gespecialiseerd in vloeren. Wij hebben een ruime collectie met prachtige houten vloeren: van tapis parket tot lamelparket. We kunnen de houten vloer op verschillende manieren leggen, denk aan het bekende visgraatmotief, stroken parket, Hongaarse punt of in blokvorm. Ook de afwerking van de vloer kunt u geheel naar wens bepalen. Wanneer we een nieuwe vloer plaatsen kunnen we tegelijkertijd uw trap renoveren, zodat deze perfect op elkaar aansluiten.

We nodigen u graag uit om de verschillende mogelijkheden in onze showroom in Haarlem of Amsterdam te komen bekijken. We geven u graag persoonlijk advies over traprenovatie!

Neem contact met ons op