Bent u op zoek naar een mooie houten vloer in Haarlem? Dan bent u bij Bo parket aan het goede adres. Bo Parket Haarlem (voorheen Brederode Parket) is centraal gelegen aan de Santpoorterstraat 43 en al vele jaren een begrip in Haarlem en omstreken. Bo Parket biedt een ruime collectie met prachtige houten vloeren: van tapis parket tot lamelparket. Kom langs en laat u adviseren door onze adviseurs.

bo parket haarlem

Ruime collectie houten vloeren

Bo Parket biedt een ruime collectie met prachtige houten vloeren: van tapisparket tot lamelparket. Elk type houten vloer heeft zo zijn voor- en nadelen. Waar u voor kiest is uiteraard afhankelijk van uw wensen en eisen voor de nieuwe vloer. We denken graag met u mee om een persoonlijk advies op maat te geven! We kunnen de houten vloer op verschillende manieren leggen, denk aan het bekende visgraatmotief, stroken parket, Hongaarse punt of in blokvorm.

Voordelen van een houten vloer

Een nieuwe vloer kiezen is nog best lastig met alle mogelijkheden en opties die er vandaag de dag zijn. Toch blijft een houten vloer een zeer gewilde optie en dat snappen wij als vloerenwinkel gespecialiseerd in houten vloeren maar al te goed. Hout is een natuurproduct, dit creëert een warme sfeer en geeft de vloer een uniek karakter. Een houten vloer is tijdloos, authentiek en sfeervol!

Daarnaast is een houten vloer duurzaam en een goede investering. Een houten vloer gaat lang mee en kan meerdere keren opnieuw geschuurd en afgewerkt worden zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Een houten vloer met vloerverwarming roept nog vaak veel vragen op. Veel houten vloeren kunnen prima gecombineerd worden met een vloerverwarming. Niet alle houtsoorten zijn geschikt, maar de meeste wel. Bo Parket geeft graag advies over vloerverwarming in combinatie met een houten vloer.

Bo Parket Haarlem

Kom langs in onze showroom in Haarlem om de verschillende houten vloeren in het echt te bekijken. Ook hebben wij een ruim assortiment aan laminaat en PVC vloeren. Wij geven u graag advies over alle mogelijkheden!

Neem contact met ons op